20
MAA
15.15
P12/valkoinen (2010-2011), Kalajoen talvisarja

K-Pallo ja KPV - Kiilat D12/E11-pojat valkoinen   

Hiekkasärkät Areena, Kalajoki

Kiilat valkoisen talviliigan päätös Kalajoella.

Kalajoen talviliiga huipentui sunnuntaina, kun D12/E11-pojat valkoinen lähti hakemaan lopullisia sijoituksia neljän D-tytön vahvistamana.

Sairastelujen vuoksi poikien joukkue oli hieman vajaamiehinen, mutta D-tytöistä saatiin onneksi neljä vahvistusta mukaan. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli kotijoukkue K-Pallo Kalajoelta. Kiilat aloittivat pelin vahvasti ja Noora Törmänen teki maalin heti ensi minuuteilla. Nopeasti hyökännyt K-pallo tasoitti tilanteen kuitenkin hetkeä myöhemmin. Peli eteni virkeästi ja tilanteita syntyi puolin ja toisin. Kiilat siirtyi 2–1 johtoon maalintekijänään Julia Hyvärinen, mutta harmillisesti viimeisillä minuuteilla K-pallo tasoitti pelin ja teki lopulta vielä voittomaalin vieden tiukan pelin 2-3.

Kiilojen toinen peli oli Kokkolalaista KPV:tä vastaan. Peli alkoi vihreäpaitaisen KPV:n toimesta vahvasti ja vastustaja saikin tehtyä heti alkuun kaksi maalia. Kiilat kuitenkin osoitti taistelijan luonteensa ja kavensi tilanteeksi 1–2. Tähän ei tyydytty, vaan sinipaitaiset tasoittivat pelin Viivi Kalajanniskan hienolla suorituksella aivan lopussa. Tuloksena oli siis tyylikäs tasapeli 2–2.

Joukkue on käynyt Kalajoen talviliigassa useamman kerran talven aikana kokeilemassa nappisten pitävyyttä tekonurmikentillä. Liiga onkin ollut mukava lisä harjoitusten vastapainoksi. Lopullinen sijoitus Kalajoen talviliigassa oli kuudes, mikä on hieno suoritus kymmenen joukkueen sarjassa. Koronarajoitukset minimoivat kannustusjoukot sallien vain välttämättömimpien mukanaolon. Korona on kurittanut myös joukkueen jäseniä ja perheitä. Tästä on selvitty hyvällä yhteistyöllä ja D-tyttöjen vahvistuksilla tilanteiden mukaan. Pelaajia on saatu talven aikana lisää ja joukkueen hitsautuminen on lähtenyt hyvin käyntiin. Iso kiitos valmentajille ja joukkueenjohtajille!

Tästä on nyt hyvä jatkaa harjoituspelien kautta kohti kesän turnauksia. Seuraavassa pelissä Pännäisissä sunnuntaina 3.4. vastaan tulee PeFF. Pelit striimataan jatkossakin YouTubeen Kiilat jalkapallo -kanavalle, joten ottakaapa kanava haltuun ja seurantaan!