Haapajärven Lämpö Areenan kuumuus liikaa vieraille paikallisderbyssä!
Julkaistu: 11.05.2023 09.50

D-pojat D-tyttövahvistuksineen pelasivat keskiviikkoiltana kotiyleisön edessä upeassa kevätkelissä Haapajärven Lämpö AREENALLA paikallisderbyn Pyhäjärven Pohtia vastaan. 💙

Kotijoukkue painosti 1. jakson alusta alkaen, mutta paikallispelin hengen mukaisesti Pohti puolusti sisukkaasti maaliaan. Lopulta Vesa pääsi vahvan painostuksen päätteeksi viemään Kiilat 1-0 johtoon juuri ennen taukovihellystä tarkalla sijoituksella.

Toisella puoliajalla kotijoukkue painoi lisää kaasua ja laukaukset alkoivat napsua vastustamattomasti verkon perukoille. Onnistumiset jakautuivat laajasti Nooran, Eemelin ja Toivon osuessa kahdesti sekä pallon pomppiessa kerran epäonnekkaasti Pohdin oman pelaajan kautta maalin perukoille. Loppulukemat 8-1 ja 3 pistettä kotijengille! Hyvä Kiilat!

#haapajärvi #jalkapallo #jalkapalloperhe #football #rakkaudestalajiin #joukkuehenki #yhdessäeteenpäin #asenne #attitude #kaboom #yhteistyö #ystävyys #avunanto #kannusta #empatia #pyhäjärvi#piirisarja #sininensydän #siniselläsydämellä #sininenperhe #sininenkevät #bussikulkee #hyväkiilat