Haapajärven Kiilojen jalkapalloturnaus liikutti kehoa ja mieltä!
Julkaistu: 01.05.2023 10.02

Haapajärven Kiilojen jalkapalloturnaus liikutti kehoa ja mieltä!

Nyt saa tuulettaa!! Haapajärven Kiilojen jalkapalloilijoiden ensimmäinen isompi, historiallinen kotiturnaus näki päivänvalonsa vappuviikonloppuna K-Supermarket Haapajärvi turnauksen muodossa. Lauantaina nurmen valtasivat vuosina 2014 ja 2015 syntyneet pojat ja sunnuntaina palloa maaliin tykittivät samaisten ikäluokkien tytöt.

Vappu ja Suomi - aurinko paistaa ja shortsikeliä pukkaa. Niinhän sitä laskettiin, mutta toisin kävi. Turnausta edeltävänä aamuna kenttä oli kauniin valkoisen lumivaipan peitossa. Oikeiden ihmisten ja tahdon avulla lumi kuitenkin siirtyi ja kenttä olikin erinomaisessa kunnossa koko viikonlopun ajan.

Turnausjoukko koostui kaikkiaan 26:sta joukkueesta ja yhteensä yli 200:sta lapsesta. Joukkueita keväinen mittelöinti houkutteli Kärsämäeltä, Iisalmesta, Pyhäjärveltä, Reisjärveltä, Nivalasta, Oulaisista, Ylivieskasta, Kalajoelta, Lohtajalta ja tietenkin Haapajärveltä.

Iloiset ja energiset lapset hurmasivat peliin heittäytymisellään kentälle saapuneet kannustajat kerta toisensa jälkeen hurraamaan ja ihastelemaan vauhdikkaita taidonnäyteitä. Kisakatsomossa tuumailtiin useaan otteeseen tapahtuman osuneen lasten ja nuorten urheilutoiminnan ytimeen. Riemukkaita tuuletuksia, pettymyksen kyyneliä sekä yhdessä tekemistä ja kokemista saivat kokea niin pelaajat, huoltajat kuin talkoissa olleet turnausjärjestäjätkin. Upeasti onnistunut viikonloppu lämmittää ja liikuttaa mieltä vielä pitkään. Tämä ei jää tähän. Hyvä Kiilat!

Haapajärven Kiilat Ry

PL 50

85801 Haapajärvi

puh. 040 5524444

haapajarvenkiilat@gmail.com