Sininen myrsky raivosi futsalin piiriturnauksessa
Julkaistu: 29.01.2022 20.33

Kaboom!

Valtteri -myrskyn painaessa niskaan lähti Kiilojen sininen jengi kohti päivän koitoksia futsalpeleihin Kaustiselle.

Kaustisella Kiilat nappasi Lohtajan Love valkoista vastaan puhtaan 4-0 voiton Veetin (2) ja Erin (2) näyttäessä maalinteon mallia. Lyhyen tauon jälkeen pelattiin huippujännittävä trilleri Kaustisen KP-V sinistä vastaan. Peli päättyi lopulta 4-1 voittoon, mutta vielä viimeisen minuutin käynnistyessä Kiilojen johto oli kutkuttavan jännittävä 2-1. Päätösminuutilla kapteeni Lenni ratkaisi pelin lopullisesti täydentämällä hattutemppunsa (3) maalia. Yksi maali kimpoili epäonnekkaasti oman pelaajan jalasta maaliin perukoille. Varsinainen Lenni -myrsky siis tämä peli.

Pelit jatkuvat futsalin osalta Haapajärvellä kotiturnauksen merkeissä SU 20.2. Toivotaan, että silloin ovet ovat jo avoimet katsojille ja kannustus näkyy ja kuuluu!