Kiilat sininen on futsalin PIIRINMESTARI vuosimallia 2022
Julkaistu: 27.03.2022 18.42

Kiilat sininen on futsalin PIIRINMESTARI vuosimallia 2022

💥Kaboom!💥

Talvikausi on nyt Kiilat sinisen osalta käsitelty. Ja olihan se hieno matka. Joukkue pelasi kahta sarjaa talven aikana, jalkapalloa käytiin pelaamassa 1-2 kertaa kuukaudessa Kalajoen talvisarjassa ja futsalissa taisteltiin piirinmestaruudesta kuudessa talven aikana järjestetyssä turnauksessa. Nuori joukkue puhkui peli-intoa koko talvikauden. Ahkera työ, yhtenäinen ja hyvähenkinen joukkue ja upeat tukijat yhdessä johdattivat nuoret sankarimme talvisarjan hopealle ja futsalin PIIRINMESTARUUTEEN! Kaikkiaan joukkue pelasi talven aikana sarjoissa 22 ottelua, joista historiankirjoihin jäi 16 voittoa, 5 tasapeliä ja 1 tappio maalierolla 101-26.

Futsalkausi huipentui tänään Lohtajalla kauden päätösturnauksessa. Upeissa uusissa vieraspaidoissa esiintynyt joukkueemme käänsi molemmat ottelut voitokseen vaikeiden ja tappiollisten alkujen jälkeen. Joukkue on usein osoittanut taistelutahtoa vaikeinakin hetkinä, niin myös tänään. Kaustinen kaatui 2-6 lukemin ja upean ja maistukaisen mestaruuden sinetöi Lohtajan Veikkojen kaataminen viimeisessä matsissa lukemin 4-1. Pelin päätteeksi juhlittiin mestaruutta ja koko upeasti mennyt talvikautta nostamalla pokaali yläilmoihin. Eihän se menestys tärkeintä ole, mutta onhan se välillä mukava naattia työn hedelmistä.

Talvi on mennyt erinomaisesti. Sitoutunut, aktiivinen ja yhtenäinen joukkue on harjoitellut hyvin ja pitänyt kentällä hauskaa ystävyyden, yhteistyön ja auttamisen merkeissä. Näillä teemoilla jatketaan kohti kutkuttavan innostavaa kesäkautta. Silmissä siintävät piirisarjan hienot mittelöt, Kalajokilaakso CUP ja heinäkuun kruunaava Kokkola CUP. Paljon huikeita hetkiä on luvassa, let’s GO!

Kiitokset kaikille joukkuetta tukeneille yhteistyökumppaneille!

@ksmhaapajarvi
@tiiviikkunat
@liikuntakeskusbuusti
@halpahalli
@jeduofficial
@sportiahaapajarvi
Elecster Oyj
Taksi Markus Murto

#haapajärvi #jalkapallo #jalkapalloperhe #football #rakkaudestalajiin #joukkuehenki #yhdessäeteenpäin #asenne #attitude #kaboom #yhteistyö #ystävyys #avunanto #kannusta #sininen #empatia #futsal #talviliiga #hiekkasärkätareena #kalajoki#sininenperhe #sininentalvi #sininensydän #siniselläsydämellä #piirinmestaruus #futsal #lohtaja #kaustinen

Haapajärven Kiilat Ry

PL 50

85801 Haapajärvi

puh. 040 5524444

haapajarvenkiilat@gmail.com