Son Kesä ny - toukokuun K-Supermarket joukkueet on valittu
Haapajärven Kiilat ryJulkaistu: 01.06.2022 07.41

Son Kesä ny - toukokuun K-Supermarket joukkueet on valittu

NYT ON KESÄ! Senpä tähden kuukauden K-Supermarketpelaajasta kuoriutui esille peräti kaksi joukkueellista pelaajia. Nyt luit oikein, toukokuussa palkitaan kaksi joukkuetta heti kerralla upeasta ja iloa pursuavasta tekemisen meiningistä!

Pojat 2014-2015 joukkue

Haapajärven Kiilojen uusin joukkue on päässyt pelien makuun Kalajokilaakso CUPissa ja piirisarjan otteluissa. Energinen ja vauhdikas joukkue on kehittynyt nopeasti kevään aikana energisen taustatiiminsä ohjaamana. Näiden poikien peli-ilo pursuaa ja pirskahtelee tavalla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Toivotamme pojille maalirikasta ja kuumaa futiskesää! Te ootte kaikki tähtiä!

Tenavafutis

Voi, kun tietäisitte ja näkisitte meidän tenavat. Se on nimittäin niin, että siinä nauru useimmiten raikaa, kun tenavat jahtaavat Angry Birdsin munia omaan pesäänsä tai metsästävät ohjaajan häntää saaliikseen. Tämä kasvava joukko edustaa liikunnaniloa aidoimmillaan leikkiessään huolettomasti turvallisessa ympäristössä jalkapalloilullisesti. Tämä porukka kasvaa ja heistä kuullaan vielä ja paljon! Te olette meidän timantteja!

Kiitos K-Supermarket Haapajärvi

#sininensydän

#siniselläsydämellä

#sininenkesä