Kesäisen kesäkuun K-Supermarket pelaajat marssivat estradille!
Julkaistu: 06.07.2022 10.11

Kesäisen kesäkuun K-Supermarket pelaajat marssivat estradille!

Kesäistä keskiviikkoa Kiilojen ystävät!

Kesäkuun K-Supermarket pelaajat ansaitsevat totisesti valokeilansa Tyttöjen 2012-2014 joukkueen K-Supermarket pelaaja on kesäkuussa Roosa Reiman ja poikien 2012-2013 joukkueesta palkinnon nappasi Joonatan Ollila!

Roosa Reiman

Roosa on aktiivinen ja motivoitunut pelaaja. Ei ole sellaisia treenejä eikä liioin pelejä, joissa Roosa ei tekisi kaikkea täysillä. Roosan iloinen ja kunnioittava asenne sekä valmentajia että joukkuekavereita on arvostettavaa. Roosa on todellinen joukkuepelaaja. Hän ottaa jokaisen uuden pelaajan avosylin vastaan ja on ystävällinen jokaisella. Roosa täydentää mahtavasti meidän joukkuehenkeä. Onnea Roosa, jatka samaan malliin!


Joonatan Ollila

Joonatan on kehittynyt hurjan paljon. Ero parin kuukauden takaiseen verrattuna on käsittämätön. Asennoituminen lajia ja valmentajia kohtaan on ottanut aimo harppauksia ja se näkyy sekä harjoituksissa että peleissä. Mikään ei ole kuitenkaan liian vakavaa. Joonatan naurattaa jutuillaan ja jaksaa olla pitämässä joukkueen vitsipuolta yllä hyvän maun rajoissa. Vilkas ja vauhdikas joukkue ei enää nappaa Joonatania mukaansa silloin, kun keskittymistä tarvitaan. Reipas ja motivoitunut tekeminen peleissä että myös treeneissä on ihailtavaa. Hienoa toimintaa Joonatan! Onnea ja tsemppiä jatkoon!


Kiitos K-Supermarket Haapajärvi

#sininensydän

#siniselläsydämellä

#sininenperhe

#sininenkesä

Haapajärven Kiilat Ry

PL 50

85801 Haapajärvi

puh. 040 5524444

haapajarvenkiilat@gmail.com